Okulumuz Hakkında

Şehit Ahmet Batkı Anaokulu
YENİCAMİ MAH. ABDURAHMAN KARADUMAN CAD. ANAOKULU BLOK NO 25A İÇ KAPI NO 2 TUFANBEYLİ / ADANA
03227818484
03227818484
https://sehitahmetbatki.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Dünyada uygulanan, kabul görmüş Okul Öncesi Programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak istiyoruz.

MİSYON

Biz Şehit Ahmet Batkı Anaokulu olarak 36-68 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışlar kazandırarak Atatürk, bayrak, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, hak ve sorumlulukları bilen, kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

BAŞARILAR

Öğretmen :9
Öğrenci :120
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :675
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

09:00 - 14:00

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Merkezi Sistem(Kalorifer)

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Adana ili Tufanbeyli ilçesi merkezinde bulunmaktadır. Adana il merkezine 192 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Tufanbeyli, 17.000 nüfuslu bir ilçedir. Torosların Tahtalı ve Binboğa sıradağları arasındadır. Bağlı bulunduğu Adana´ya 190, Kayseri´ye 176, Kahramanmaraş´a 160 km. uzaklıktadır. 1457 m. rakımlıdır. Karasal iklim hüküm sürmektedir. Kış aylarında kar yağışı görülmektedir. Zengin kömür yatakları vardır. EnerjiSA Tufanbeyli Termik Santrali faaliyette olup, 2. santral yapım hazırlığı aşamasındadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Okulum Temiz, Sıfır Atık, Dilimizin Zenginlikleri Projesi